Ina Boer presenteert ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’ - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Ina Boer
Ina Boer Ina Boer

Ina Boer presenteert ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’

zondag 29 januari 2023 16:00 tot 18:00

Uitgeefcoach en LinkedIn- en marketingcoach voor ondernemers Ina Boer presenteert haar boek ‘Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn’. Martijn Aslander voert deze middag het woord. Ina Boer wordt geïnterviewd over de totstandkoming van haar boek door Danielle de Jonge (auteur, spreker en podcasthost bij BNR). Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan auteur Jos Burgers. Met aansluitend signeren. Toegang vrij - zonder reserveren 

Zo bedenk je de perfecte post op LinkedIn

Een bron van ideeën met impact

Wist je dat LinkedIn zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een volwaardig B2B-contentplatform voor ondernemers? Met meer dan 9 miljoen accounts is LinkedIn het grootste zakelijke platform van Nederland. Daarmee is het een krachtige marketingtool.

Veel ondernemers denken bij contentmarketing nog te veel vanuit de commerciële hoek. Ze plaatsen  berichten waarin ze vertellen hoe goed hun product of dienst is. En juist daarvan is bekend dat het contraproductief werkt. Het ‘zenden’ van informatie is een van de belangrijkste redenen voor mensen om af te haken.

De vraag is hoe je wél goede content maakt. Sterker: hoe je de perfecte post maakt waardoor je opvalt en gewaardeerd wordt. Hoe je je expertstatus vergroot en nieuwe klanten krijgt. Hoe je bereikt dat mensen je berichten gaan liken, becommentariëren en aanbevelen. Goede content plaatsen dus. Makkelijker gezegd dan gedaan. Wat is dan goede content en wat zijn de ingrediënten van de perfecte post? En hoe maak je die?

Daarbij gaat dit boek je helpen. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:

- de tien ingrediënten voor de perfecte post 

- inzicht in de werking van het algoritme en hoe je daarop kunt inspelen 

- kiezen voor het format dat bij je past: bloggen, video of je kennis op een andere manier vormgeven

- hoe je content maakt zonder dat je daar veel tijd aan kwijt bent hoe je content hergebruikt. 

Ina Boer is uitgeefcoach en LinkedIn- en marketingcoach voor ondernemers die een boek willen schrijven. Zij was 20 jaar uitgever van managementboeken, waarvan vele op managementboek.nl de nummer 1-positie bereikten en weet als geen ander hoe je goede content maakt.

Locatie