Evdeki Saat - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Evdeki Saat
Evdeki Saat

Evdeki Saat

vrijdag 30 september 2022 20:00 tot zaterdag 1 oktober 1:00

Na jaren getoerd te hebben door hun eigen thuisland, is de Turkse Evdeki Saat klaar om Rotterdam op te schudden. Op 30 september staat deze alternatieve pop band in Grounds.

De band Evdeki Saat, één van de rijzende namen van de alternatieve pop uit Turkije, komt voor het eerst naar Nederland! Ben jij klaar om mee te zingen met zijn hit “Uzunlar” en te dansen op de populaire nummers van zijn laatste album “Huzursuzlugun Meyvesi”?

Evdeki Saat werd in 2014 opgericht door Eren Alici. Hun eerste nummer “Biraz Olsun” ging viraal en maakte furore. Door hun eigenzinnige sound welk een combinatie is te noemen van instrumentenspel met elektronische beats met een frisse retro touch bouwt Evdeki Saat gestaag om een groot publiek te bereiken.

Het nummer “Uzunlar” werd een enorme hit in 2020. In juni 2022 kwam hun nieuwe album “Huzursuzlugun Meyvesi” uit die lovende kritiek kreeg. In de laatste jaren heeft Evdeki Saat getoerd door thuisland Turkije, concerten gegeven in gerenommeerde zalen en geweldige momenten gedeeld met hun fans. Nu is het tijd voor Evdeki Saat om hun muziek te delen met de muziekliefhebbers in Europa!

Locatie