Gratis taxatiedag door Vendu Rotterdam
Gratis taxatiedag door Vendu Rotterdam

Gratis taxatiedag door Vendu Rotterdam

donderdag 29 september 2022 10:30 t/m 16:30

Op donderdag 29 september, van 10.30 tot 16.30 uur, organiseert Boekhandel Donner in samenwerking met Antiquariaat Looijestijn en de experts van Vendu Rotterdam, een gratis taxatiedag. De ervaren en deskundige taxateurs van Vendu Rotterdam zullen kosteloos advies geven over meegebrachte voorwerpen, zoals schilderijen, antiquarische boeken, sculpturen, zilver, sieraden en horloges en (Chinees) porselein. Toegang gratis - aanmelden verplicht!

Om de dag in goede banen te leiden, vragen wij u om zich van te voren aan te melden. Dit kan eenvoudig via de afsprakenmodule op de website van www.vendurotterdam.nl. Hier kunt u ook aangeven wat voor voorwerpen u zou willen laten bekijken. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden hun voorwerpen te laten beoordelen, vragen wij u niet meer dan 3 voorwerpen mee te brengen. Eventueel kunnen voorwerpen ter plaatse worden ingenomen voor de veiling.

U kunt zich aanmelden via https://vendurotterdam.nl/

Vendu Rotterdam is een van de oudste veilinghuizen van Nederland. De eerste vestiging van het Notarishuis aan de Gelderschekade dateert uit de Franse tijd in 1812. Sindsdien heeft het meerdere transities ondergaan tot het huidige Vendu Rotterdam. We zijn inmiddels alweer enkele decennia gesitueerd in het monumentale pand aan de Kipstraat, waar ons enthousiaste team u graag ontvangt.

Het Vendu zag Rotterdam in 200 jaar uitgroeien tot een wereldhavenstad met zijn eigen verhaal. De verwoesting van de Tweede Wereldoorlog en de wederopbouw zijn kenmerkend voor het Rotterdam van nu. Ons veilinghuis weerspiegelt de tijdsgeest en ontwikkelde zich door de jaren heen tot een ontmoetingsplek voor professionals, galeriehouders, verzamelaars en geïnteresseerde particulieren met een gedeelde liefde voor zowel klassieke als moderne objecten. Naast jarenlange ervaring op het gebied van kunst en antiek onderscheidt ons veilinghuis zich door gespecialiseerde Design veilingen met toegepaste kunst van 1900 tot nu. Ook organiseert het veilinghuis thema veilingen voor Juwelen & Horloges met een internationaal karakter en kunnen mensen die hun bijzondere verzamelingen willen verkopen ook bij ons terecht.

Vendu Rotterdam: dé thuishaven voor uw kunst, antiek, design, juwelen en verzamelobjecten.

Locatie

  • Boekhandel Donner

    Coolsingel 129
    3012ag Rotterdam