Een muzikale en overheerlijke audiotour. Ga mee op culinaire ontdekkingsreis langs de food-parels van Rotterdam Zuid. - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Een muzikale en overheerlijke audiotour. Ga mee op culinaire ontdekkingsreis langs de food-parels van Rotterdam Zuid.
Een muzikale en overheerlijke audiotour. Ga mee op culinaire ontdekkingsreis langs de food-parels van Rotterdam Zuid.

Een muzikale en overheerlijke audiotour. Ga mee op culinaire ontdekkingsreis langs de food-parels van Rotterdam Zuid.

zondag 25 september 15:00 - 17:00

De audiotour is een mooie route van ongeveer 4,5 kilometer. Volg de route samen, alleen, met de fiets of lopend. Geniet ondertussen van gesprekken met foodies van Zuid en zelfgeschreven muziek. Van het geheim van de lokale bakker tot authentiek eten in een modern jasje mét de blessing van moederliefde. De route loop je met een smartphone en een kaart. Scan onderweg de QR codes die je tegenkomt en ontdek de SOULfood van Rotterdam-Zuid. Vergeet niet je telefoon goed op te laden en je oordopjes of headphone mee te nemen.

Starttijden
Je kunt tussen 15:00 en 18:00 uur starten met de route. Beginpunt is café-restaurant ZED in Theater Zuidplein. Luister hier naar het eerste verhaal en haal op vertoon van je ticket een hapje en drankje op. Let op! Eten en drinken bij overige locaties zijn niet inbegrepen bij je ticket.

za 24 & zo 25 sep | 15.00 & 18.00 u | SOULfood tour Zuid

Locatie