Vaudou Game - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Vaudou Game
Vaudou Game

Vaudou Game

zaterdag 24 september 2022 20:00 tot zondag 25 september 1:00

African, funky, sarcastic, bewitching, green & ecstatic: vanavond presenteert Vaudou Game hun vierde album in Grounds! Geïnspireerd door de energieke afrofunk uit de jaren ’70, combineert Peter Solo ook voodoo-ritmes met funk en soul. Vanavond presenteert Vaudou Game hun vierde album Noussin waarop de band van Afrofunk meer richting rock en vintage 70’s funk gaat.

De band tourde de afgelopen jaren stad en land af met hun opzwepende Voodoo-funk. Van Japan tot Zuid-Afrika, van Zweden tot Canada, overal staan mensen in de rij om deze strak funkende groep in levende lijve te zien. En terecht, met een charismatische frontman als Peter Solo en een retestrakke band erachter draait ieder concert gegarandeerd uit op een heerlijk dansfeest.

Locatie