Seizoensopening Kamermuziekensemble 'De Bezetting Speelt'
Seizoensopening Kamermuziekensemble 'De Bezetting Speelt'

Seizoensopening Kamermuziekensemble ‘De Bezetting Speelt’

zaterdag 24 september 2022 16:00 t/m 17:00

Al voor de derde keer opent het professionele Kamermuziekensemble ‘De Bezetting Speelt’ haar seizoen in het theater van Boekhandel Donner. Zaterdag 24 september nemen wij u in ongeveer drie kwartier mee langs de pareltjes die we komend seizoen ten gehore zullen brengen op onze vaste concertlocatie ‘de Machinist’ en tijdens ons nieuwjaarsconcert in de Bergsingelkerk. Toegang vrij - zonder reserveren.

Zo luistert u komend seizoen naar nieuwe prachtige arrangementen van Dvoraks Slavische Dansen en Liederen van Schubert, gearrangeerde door onze hoboïst Alexander van Eerdewijk. Daarnaast brengen we muziek van filmcomponisten zoals o.a. Korngold, spelen we een werk van de Rotterdamse grootmeester Jan van Gilse en brengen we een geheel Frans programma. Alle ins en outs hoort u tijdens deze presentatie.

Op zaterdag 24 september hoort u delen uit werken van Jacques Ibert, Wolfgang Amadeus Mozart, Louis Spohr en Grazyna Bacewicz. Het optreden is gratis toegankelijk, u kunt ter plaatse losse concertkaarten of abonnementen voor het hele seizoen aanschaffen.

Locatie