Bingo in je buurt met Marja van Katendrecht. Plof neer en doe gezellig mee.
Bingo in je buurt met Marja van Katendrecht. Plof neer en doe gezellig mee. Anne van Gelder

Bingo in je buurt met Marja van Katendrecht. Plof neer en doe gezellig mee.

zaterdag 24 september 2022 15:00 tot 17:00

Een middagje dikke pret met mooie gesprekken en veel liefde. Gooi je vooroordelen van ‘oubollig’ overboord, stel jezelf open en laat het lekker over je heen komen. Maak kans op leuke prijzen, voor jong en oud. 

In samenwerking met Theater Zuidplein maakt Marja van Katendrecht een programma vol entertainment zoals alleen zij dat kan. Maar er is meer. Er is ook aandacht voor thema’s die spelen in de buurt, zoals eenzaamheid onder ouderen en grote veranderingen op Zuid. Praat, denk en doe mee. 

za 25 sep | 15.00 u | Marja’s Spetterende Bingoshow

Locatie