Art Stage Promotion presents: The Analogs + Ga-Ga/Zielone Zabki + Zenek Kupatasa - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online

Art Stage Promotion presents: The Analogs + Ga-Ga/Zielone Zabki + Zenek Kupatasa

zaterdag 24 september 2022 18:00 tot 0:00

The Analogs stonden in 2019 al eens voor een ramvol Baroeg met Farben Lehre. Nu komen ze terug als headliner, en terecht. Het viertal uit Polen is in 1995 gestart, maar hun streetpunk lijkt uit de begindagen van Oi! te stammen. De covers van Cock Sparrer en The Clash geven aan waar deze band de analoge mosterd haalt. Hoewel ‘Strzelby z Brixton’ meezingen knap lastig is voor Hollanders, klinkt het lekker venijnig in het Pools. Kom dus zeker poolshoogte nemen.

Wat doe je als leden van de band Ga-Ga bij Zielone Zabki gaan spelen? Dan noem je de samenwerking gewoon Ga-Ga Zielone Zabki en til je de Poolstalige punkrock, ska en dub van beide bands naar een hoger plan.

Zenek Kupatasa is sinds eind jaren 90 zanger van de Poolse band Kabanos, maar heeft inmiddels ook een reeks solo-albums voortgebracht waarop hij onder meer Slavische melodieën koppelt aan rock, metal en punk.

Locatie