Upcoming theatermaker Barbara neemt je mee in haar zoektocht naar het ontbrekende stukje van haar familiepuzzel. Persoonlijk, emotioneel en
Upcoming theatermaker Barbara neemt je mee in haar zoektocht naar het ontbrekende stukje van haar familiepuzzel. Persoonlijk, emotioneel en

Upcoming theatermaker Barbara neemt je mee in haar zoektocht naar het ontbrekende stukje van haar familiepuzzel..

vrijdag 23 september 20:00 - 21:30

Familie speelt een centrale rol in de Nigeriaanse samenleving. Jouw familieomstandigheden bepalen met wie je omgaat, hoe en waar je leeft en soms zelfs met wie je trouwt. Het kan je politieke identiteit identiteit bepalen en de manier waarop geld en bezit verdeeld wordt. Het gezin is het startpunt, je basis. Maar wat nou als je ontdekt dat jouw familie niet is zoals je dacht? Dat je vader twee vrouwen had? Dat je opeens een oudere broer blijkt te hebben. Dat je een groot deel van je familie nooit gekend hebt, maar wel dezelfde naam draagt? Ja, dan ga je op zoek.

Lab-Z

Barbara Willemsen deed in 2020 mee aan het Teasers traject bij Lab-Z van Theater Zuidplein. Zij maakte hier Do you know who I am? Bestemming onbekend is haar tweede voorstelling die ze ontwikkelt als onderdeel van Lab-Z van Theater Zuidplein. Meer informatie over Lab-Z vind je hier.

do 22 & vr 23 sep | 20.00 u | Barbara Willemsen | Bestemming onbekend 

Locatie