Kledingruil op grote hoogte
Kledingruil op grote hoogte Foto met dank aan The Swapshop.

Kledingruil op grote hoogte

zaterdag 6 augustus 2022 12:00 t/m 17:00

Misschien ken je ze al van Motel Mozaïque, BlueCity of een bezoek aan een van hun eigen winkels. Deze zomer strijkt kledingruilwinkel The Swapshop neer op Het Podium met een enorme kledingruil.

Hoe werkt het?

Neem naar deze kledingruil maximaal 5 schone en hele items mee uit je eigen kledingkast, lever ze in en ontvang hiervoor swaps. Met de swaps krijg je 50% korting op de items in de rekken van The Swapshop. Zo kun je voor weinig geld te gekke fashion items een tweede leven geven. Met basics, designer items, vintage en nog veel meer. Jij blij, de planeet blij en wij blij. Inclusief kinderkledingswap (alle maten). Heb jij kleding om te swappen? Helemaal tof als het roze is. Neem ze mee, zodat we samen Het Podium nóg meer kleur kunnen geven!

Geef je op

Maak voorafgaand aan het event een account aan via The Swapshop, zodat je jouw swaps digitaal kunt sparen. Heb je swaps over na afloop? Geen probleem, deze punten blijven geldig na het event en kunnen in The Swapshops worden ingeleverd. Exta fijn: er zijn kleedkamers aanwezig tijdens het event, zodat je zeker geen miskoop doet.

Tickets zijn €3 en te reserveren via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-the-swapshop-388687704387

Locatie

  • Het Nieuwe Instituut

    Museumpark 25
    3015cb Rotterdam