De Rotte Zomerexpeditie in Rotterdam langs de Rotte
De Rotte Zomerexpeditie in Rotterdam langs de Rotte Foto: Ook dit is de Rotte

De Rotte Zomerexpeditie in Rotterdam langs de Rotte

zaterdag 6 augustus 9:00 - 23:00

Dit Rotterdamse gebied langs de Rotte is zeer afwisselend. Typisch Hollands landschap met molens en water in Terbregge. Groen, prachtige woningen en haventjes rondom de Bergse Voor- en Achterplas in Hillegersberg. grenst aan de Rottemeren. Historie en cultuur in het Oude Noorden en Oud-Crooswijk. En de Binnenrotte waar vroeger de Rotte stroomde in Rotterdam Centrum. Ontdek Rotterdam langs de Rotte en de nog onontdekte geheimen van dit prachtige gebied.

ZOMEREXPEDITIE

Ga deze zomer mee op expeditie in de prachtige gebieden rondom de rivier de Rotte. Ontdek elke vakantieweek een ander deel van het gebied. Met een ontdekkingstocht op zak kies je je eigen weg langs alle hotspots. Op de fiets of wandelend, op skeelers of varend. Bezoek de mooiste plekken en laat je verrassen door bijzondere locaties, bezienswaardigheden en activiteiten.

INSCHRIJVEN

Voor € 2,50 bestel je de expeditie. Na inschrijving ontvang je informatie over het deelgebied, een beschrijving van de ontdekkingstocht met hotspots en leuke feitjes, weetjes en vragen, én een couponactie van deze week. De couponactie bevat waardebonnen voor interessante korting bij bijzondere locaties, activiteiten en horeca en het verzamelen van een uniek speldje uit het gebied.

Locatie