Geniet van de veelzijdige sounds van Jefferson da Veiga
Geniet van de veelzijdige sounds van Jefferson da Veiga Jefferson da Veiga

Geniet van de veelzijdige sounds van Jefferson da Veiga

zondag 28 augustus 2022 15:00 t/m 16:00

Tijdens Stadspodium Live kunt u genieten van de mooiste liveacts, ieder met een eigen persoonlijk verhaal vertaalt naar prachtige en openhartige livemuziek. Ontspan, bezin en laat je meenemen door een muzikale reis.

Jefferson Da Veiga laat zich niet in een hokje stoppen. Of het nou Neo-Soul, HipHop, Pop of Rock is, hij weet mensen te vermaken en te verblijden, wat hem een veelzijdige artiest maakt. Hij brengt deze sounds naar het Stadspodium. Kom je ook?

Jefferson: ”Ik hou echt van de grondleggers en pioniers van de geluiden waar ik gedurende mijn hele tijd naar heb geluisterd leven en ik zal hun mijn waardering blijven tonen zolang ik leef.Als het gaat om de manier waarop ik mijn harmonieën gebruik, doet het mensen denken aan de manier waarop M.J dat deed. Als ik in mijn RnB-modus ga, hebben ze de neiging me te vergelijken metMarvin Gaye en soms Ne-Yo. En mijn falsetto’s zijn sterk geïnspireerd door de Neo-Soulzanger Maxwell. Allemaal inspirerende mannen die invloed hebben op mijn ontwikkeling als artiest. Ik hoop echt ook ooit met hem samen te werken.”

Locatie

  • Stadspodium Grotekerkplein

    Grotekerkplein 1
    3011gc Rotterdam