Zomerconcert Mark en Tenira
Zomerconcert Mark en Tenira

Zomerconcert Mark en Tenira

vrijdag 26 augustus 2022 19:30 tot 21:30

Op vrijdagavond 26 augustus organiseren zangeres Tenira Sturm en pianist Mark Brandwijk gezamenlijk een concert.  Tenira en Mark willen kinderen, jongeren en ouderen, door middel van muziek en woorden, bij elkaar brengen rondom Gods Woord. Het belooft een heerlijke avond te worden, met bekende en nieuwe liederen, samen zingen en gezellige ontmoeting op een prachtige locatie.


Bekende en nieuwe liederen

Het decor van de avond is een van de oudste kerken van Rotterdam, de Adriaen Janszkerk in Rotterdam-IJsselmonde. Tijdens de avond brengt Tenira bekende en minder bekende liederen én een aantal nieuwe eigen liedjes. Daarnaast is er tijdens de avond ook speciale aandacht voor de kinderen en veel samenzang. De zang van Tenira wordt begeleid door Mark en verder muzikaal omlijst door:

Luca Genta, cello, fluit en bas, Mark Westdorp, gitaar en bas, Jaap Klootwijk, percussie en 3 voices (Anne en Esther van Rijs, Janette Otterspeer), zang

Marcel Vroegop zal het programma presenteren en Bijbellezingen en verbindende teksten verzorgen. De avond start om 19.30 uur, vanaf 19.00 is de kerk open.

Hapje en drankje

Vooraf en tijdens de pauze is er een kopje koffie of iets anders in de sfeervolle kerk. Na afloop genieten we met elkaar van een heerlijk hapje en drankje op het plein om de kerk heen, uiteraard inbegrepen bij de entreeprijs.

Locatie