LUDWIG & Barbara Hannigan - La Voix Humaine
LUDWIG & Barbara Hannigan - La Voix Humaine Fotograaf Marco Borggreve

LUDWIG & Barbara Hannigan - La Voix Humaine

vrijdag 26 augustus 2022 19:15 t/m 0:00

De Canadese sopraan en wereldster Barbara Hannigan brengt samen met LUDWIG een avondvullend programma in de Onderzeebootloods ter ere van het tienjarig bestaan van LUDWIG en het feit dat deze organisatie dit jaar naar Rotterdam is verhuisd. 

LUDWIG & Hannigan brengen de opera La Voix Humaine van Poulenc in een bijzondere eenmalige setting in Nederland, waarna deze voorstelling alleen nog in het buitenland te zien is. Ook wordt Metamorphosen van Strauss gespeeld. 

Aansluitend is er een eenmalige ballroom show met LUDWIG & Barbara Hannigan waarin zij het eerder dit jaar uitgekomen album Dance With Me presenteren, aangevuld met vele klassiekers waarop het heerlijk dansen is! De kaarten voor deze Ballroom avond zijn ook los verkrijgbaar (de deuren gaan hiervoor speciaal open vanaf 21:45 uur).

Locatie

  • Onderzeebootloods

    RDM-straat 1
    3089js Rotterdam