De Rotte Zomerexpeditie in Zevenhuizer Zoom& Eendragtspolder
De Rotte Zomerexpeditie in Zevenhuizer Zoom& Eendragtspolder Foto: Ook dit is de Rotte

De Rotte Zomerexpeditie in Zevenhuizer Zoom& Eendragtspolder

maandag 15 augustus 9:00 - 23:00

In het waterrijke plasgebied vind je een unieke combinatie van waterberging, recreatie en de internationale roeibaan. Van natuurakkers, tot bijzondere vogels, van speelpolder tot Hollands landschap. Pak de veerpont en ontdek de Zevenhuizerzoom en Eendragtspolder en de nog onontdekte geheimen van dit prachtige gebied.

ZOMEREXPEDITIE

Ga deze zomer mee op expeditie in de prachtige gebieden rondom de rivier de Rotte. Ontdek elke vakantieweek een ander deel van het gebied. Met een ontdekkingstocht op zak kies je je eigen weg langs alle hotspots. Op de fiets of wandelend, op skeelers of varend. Bezoek de mooiste plekken en laat je verrassen door bijzondere locaties, bezienswaardigheden en activiteiten.

INSCHRIJVEN

Voor € 2,50 bestel je de expeditie. Na inschrijving ontvang je informatie over het deelgebied, een beschrijving van de ontdekkingstocht met hotspots en leuke feitjes, weetjes en vragen, én een couponactie van deze week. De couponactie bevat waardebonnen voor interessante korting bij bijzondere locaties, activiteiten en horeca en het verzamelen van een uniek speldje uit het gebied.

Bestel je ticket op www.ookditisderotte.nl/zomerexpeditie