Yoga op het dak van Het Nieuwe Instituut
Yoga op het dak van Het Nieuwe Instituut Foto: Balanzs Yoga

Yoga op het dak van Het Nieuwe Instituut

zondag 14 augustus 10:30 - 11:30

Eén met je lichaam, stevig op de aarde en toch met je hoofd in de wolken? Begin je zondagochtend goed tijdens een van de ochtendsessies door Balanzs Yoga. Op zes zondagen in juli en augustus verzorgen zij yogalessen voor alle niveaus. Rol jij ook je matje uit, bovenop het dak van Het Nieuwe Instituut?

De missie van Balanzs is om yoga voor iedereen toegankelijk te maken. Wanneer de dagen weer langer worden en de vogels fluiten, verzorgen zij daarom gratis yogalessen op de zondagochtend. Op 3, 17, 24, 31 juli en op 7 en 14 augustus vinden er ochtendsessies plaats op Het Podium. De instructeurs van Balanzs begeleiden je door een fijne sessie die voor elk niveau toegankelijk is. Je hoeft alleen maar je eigen yogamatje mee te nemen.

Deelname is gratis maar het aantal plekken is beperkt. Meld je op tijd aan voor een yogales.

Locatie