The Pink Print Ball
The Pink Print Ball The Pink Print Ball. Model: Naïmah Janse. Kledingontwerp: Matteo Niero. Foto: Ziad Hafez. Poster: Dinis van Vreden. Productie: Manuela Tavares.

The Pink Print Ball

zaterdag 13 augustus 2022 15:00 tot 23:00

Mother Naïmah heet je welkom op het Pink Print Mini Ball!

Naïmah wordt beschouwd als een moederfiguur die haar sporen heeft verdiend in de Nederlandse ballroomscene. Ze stelt dit ball in het teken van het plezier van de Zwarte trans community. De nadruk ligt op onderlinge zorg en ondersteuning binnen de gemeenschap en er worden donaties ingezameld voor Zwarte trans vrouwen in Europa en daarbuiten.

Deze schoonheid heeft ontzettend veel bijgedragen aan de ballroomscene en doet dat tot op de dag van vandaag. Ze is medeoprichter van het Black Trans Arts & Joy fonds omdat zij gelooft dat eenheid een verschil kan maken in de gemeenschap. Haar missie is om een platform te creëren om ieder die net als zij onderdeel is van de Zwarte trans gemeenschap, te ondersteunen op elke mogelijke manier. Zwarte trans vrouwen zijn het roze accent in de ballroom scene, en dat is waarom we hen willen steunen, in de spotlight zetten en vieren.

Zet je zonnebril op en dress to impress op deze hot girl summer day. En zorg ervoor dat je een vleugje PINK in je look verwerkt!

Tickets à €15 via: https://www.eventbrite.nl/e/the-pink-print-ball-tickets-373170311447

Locatie