Het Tentakel Spektakel komt naar het Keile Collectief
Het Tentakel Spektakel komt naar het Keile Collectief

Het Tentakel Spektakel komt naar het Keile Collectief

vrijdag 12 augustus 2022 17:00 t/m dinsdag 16 augustus 18:00

Welkom bij het Spektakel dat diep uit de oceanen is getrokken om hier in het Keilepand van 12 t/m 16 augustus tot uiting te komen. De complexe wezens met ledematen zonder bewegingsrestricties zijn in deze tentoonstelling uitgebeeld op allerlei verschillende vormen en manieren! Van octopus tot kwal zijn alle Tentakels uitgenodigd uit de verre dieptes van de zee. 

Allerlei kunstenaars komen hier samen om de organische vormen van de octopus te laten zien aan het publiek, nieuw gemaakte werken en werken die al eerder vertoond zijn, alles is te zien op het Tentakel Spektakel. Veteranen kunstenaars en kunstenaars waarvan nooit eerder de kunst is tentoongesteld komen allen bijeen om samen een prachtig Spektakel neer te zetten. Neem iedereen mee om betoverd te worden door de magische Tentakels! 

Op het Spektakel zullen allerlei verschillende kunstenaars hunzelf kunnen uiten met de Tentakel vorm. Namen als: 

-       Melcher Oosterman

-       Norbert Vermeer

-       Elwin Plaisier

-       Tamara Laaper

-       Vanessa Lani

-       Joris Couvée

-       Loes Wierling 

-       Abel Bosma 

-       Marijn Reiche 

-       Heleen Couvée

-       Carmen Gilhuis 

-       Elysa Donk

Deze kunstenaars hebben uiteenlopende werken gemaakt, sommige schilderen, andere hebben beelden gemaakt en er is een audiowerk gemaakt. Kom al deze bezienswaardigheden bekijken tijdens het Spektakel!  

Als de zomer nog niet vol staat wordt het zeker aangeraden om een kijkje te komen nemen bij Tentakel Spektakel! 

Locatie

  • Keilepand (M4H)

    Keilestraat 9F
    3029bp Delfshaven