Naar Paramaribo
Naar Paramaribo

Naar Paramaribo

zaterdag 9 juli 2022 20:00 t/m 22:00

In het koude Nederland dromen zij over een land waar alles anders is dan hier: het is er warmer, relaxter én muzikaler. Suriname, daar willen ze heen. Geniet van deze grappige avond met een kritische noot!

Het verhaalVoor twee van de drie vrienden is Suriname het moederland dat ze vooral kennen uit de verhalen van hun familie. Voor de derde is het een exotisch fantasieland, heel ver weg. Maar hoe mooi is het leven daar eigenlijk? Hoe zichtbaar zijn de sporen van slavernij er nog? En hoe vrij zouden deze jongens met hun queer levensstijl zich er voelen?

Naar Paramaribo is een komedie die tussen alle roze praatjes en gezelligheid door ook belangrijke thema’s bespreekbaar maakt zoals vrijheid en verantwoordelijkheid.

In de persRob de Graaf heeft een prachtige tekst geschreven over de botsing van waarden en de verschillende invalshoeken van waaruit je Naar Paramaribo kunt bekijken. […]  IJzersterk.”– Theaterkrant

Dat is fijn van deze voorstelling: verschillende visies mogen naast elkaar bestaan. In de echte wereld mag er dan weinig ruimte voor andersdenkenden zijn, hier is die ruimte er wel.”– Trouw ****

Locatie

  • Theater Zuidplein

    Gooilandsingel 95
    3083dp Charlois