LUSU VIES
LUSU VIES

LUSU VIES

vrijdag 8 juli 2022 20:00 t/m 22:00

In dit komische, maar ook ontroerende concert volg je Dewi Kasmo die haar stem probeert te vinden binnen dit gevoelige thema. Ze vertelt haar verhaal vanuit het perspectief van een vrouw met een bi-culturele achtergrond. En van een kind dat de woorden niet heeft om te vertellen wat er met haar is gebeurd. Met empowering raps, kwetsbare r&b nummers, herkenbare sketches, een Indonesische mythe, visuals van dagboekfragmenten en een dans van verschillende vrouwen die al dansend hun seksuele vrijheid heroveren. Een must-see voor iedereen.

Open repetitiesHeb je altijd willen weten hoe een acteur in de huid van zijn personage kruipt? Tijdens de open repetitie van VIES krijg je een kijkje achter de schermen. Je bent onderdeel van het maakproces van de acteurs, dansers en theatermakers. Beleef hoe een gezelschap naar een uitvoering toewerkt. 

Vrijdag 8 juli | kleine zaal | 20:00

Locatie

  • Theater Zuidplein

    Gooilandsingel 95
    3083dp Charlois