De Rotterdamse Stadsondernemer over Duurzaam en Circulair ondernemen
De Rotterdamse Stadsondernemer over Duurzaam en Circulair ondernemen

De Rotterdamse Stadsondernemer over Duurzaam en Circulair ondernemen

donderdag 7 juli 2022 13:30 t/m 17:00

Op donderdagmiddag 7 juli vindt alweer de 12e editie van de Rotterdamse Stadsondernemer plaats. We gaan die middag met vier inspirerende Rotterdamse ondernemers in gesprek over duurzaam & circulair ondernemen.

Ben of wil jij als ondernemer ook aan de slag met duurzaamheid en circulariteit? Bij duurzaam ondernemen gaat het om de balans tussen de 3 P’s: People, Planet, Profit. Dit betekent dat je in jouw bedrijfsvoering rekening houdt met de effecten op werknemers, het milieu en de maatschappij.

We hebben weer verschillende succesvolle Rotterdamse ondernemers uitgenodigd met elk een heel eigen verhaal over Duurzaam Ondernemen en Circulariteit. En we bespreken niet alleen de successen, maar ook de fuck-ups.

Onder leiding van onze eigen moderator Maudi Oerlemans gaan we de discussie aan met:

- Jelmer Hendriks van Savvy

- Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2022, Ayuk Bakia van Falafval

- Pim Roggeveen en Lorenzo van Galen van WEAR

- Anne Sonnleitner en Tessa Overboom van Potjes & Deksels

We eindigen de middag met een informele zomerse netwerkborrel inclusief cocktails.

We hebben voor lezers van de Havenloods een aantal gratis tickets beschikbaar.
Meer info en gratis tickets: destadsondernemer.nl

De Rotterdamse Stadsondernemer is Het Kennis & Innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door: Bibliotheek Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Rabobank, Entnest, MKB Rotterdam Rijnmond, Ondernemen010, Rotterdamse Uitdaging, De Happy Fit Challenge, NianConsultancy en Tryb | Event Boosters.

Meer info over ons initiatief vind je op: destadsondernemer.nl

Locatie

  • Bibliotheek Rotterdam

    Hoogstraat 110
    3011pv Rotterdam