Funeral Fair Festival 2022
Funeral Fair Festival 2022 Tin van Steijn | RememberMe

Funeral Fair Festival 2022

zaterdag 2 juli 2022 11:00 t/m zondag 3 juli 16:00

Op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli 2022 vindt de tweede editie van het Funeral Fair Festival plaats in de Tuinen van Appeltern. Het Funeral Fair Festival is dé outdoor uitvaartbeurs van Nederland en was vorig jaar een groot succes. Het belooft wederom een interessant weekend vol infotainment te worden. 

Samen met meer dan 50 unieke partijen zal RememberMe de bezoekers op een laagdrempelige manier inspireren en informeren omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. Diverse bijzondere bedrijven die eenzelfde missie delen, namelijk een passend afscheid bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken, komen samen in deze adembenemende omgeving. Er zullen foodtrucks aanwezig zijn, je kunt genieten van live muziek en deelnemen aan interessante workshops.

Locatie