North Sea Round Town: Eric Guinée en Meg Davis geven een gratis jazzconcert
North Sea Round Town: Eric Guinée en Meg Davis geven een gratis jazzconcert Bas Czerwinski

North Sea Round Town: Eric Guinée en Meg Davis geven een gratis jazzconcert

zaterdag 25 juni 2022 16:00 t/m 17:00

In het kader van North Sea Round Town 2022 is er een gratis jazzconcert in de foyer van Podium Islemunda op zaterdag 25 juni om 16.00 uur. Eric Guinée & Meg Davis brengen jazz met Arabische invloeden! 

Eric en Meg hebben elkaar ontmoet tijdens Open Studio Islemunda, de wekelijkse talentenavond in Podium Islemunda. Daar werken ze allebei als talentcoach. Eric is guitarist, componist, producer en docent. Meg is een internationaal gerichte zangeres en docente. Beiden wonen in Rotterdam en ze treden regelmatig samen op. Voor North Sea Round Town mixen ze jazz met Arabische invloeden. Meg Davis brengt deze invloeden mee vanuit haar specialisatie Wereldmuziek aan de opleiding Codarts.

North Sea Round Town is hét jaarlijkse fringe festival van NN North Sea Jazz, dat met meer dan 425 concerten door Rotterdam trekt. Ontdek de beste jazz, soul, r&b, funk, impro, electronic, hip-hop en pop op 125 verschillende locaties in alle wijken van de stad. De 17e editie van North Sea Round Town is van 23 juni t/m 10 juli 2022. www.northsearoundtown.nl

ZA 25 juni | 16:00 uur | Gratis | Podium Islemunda | Meer informatie via www.podiumislemunda.nl

Locatie

  • Podium Islemunda

    Herenwaard 17
    3078ak Rotterdam