Flying Eagle Concert Exclusief met pianist Jaap Eilander
Flying Eagle Concert Exclusief met pianist Jaap Eilander Pianist Jaap Eilander tijdens concert 2021 / foto archief Flying Eagle oog voor organiseren

Flying Eagle Concert Exclusief met pianist Jaap Eilander

zaterdag 25 juni 2022 20:00 t/m 20:30

Na een succesvol concert in 2021 in de Bergsingelkerk, heeft de organisatie van Flying Eagle Concert besloten om ook dit jaar een piano recital te organiseren. In de Bergsingelkerk staat een prachtige Steinway Concertvleuel waar een pianist als Jaap Eilander goed overweg mee kan.

In 2021 was het concert beperkt mogelijk vanwege de toen geldende maatregelen. Zowel pianist Jaap Eilander als organisator Eelco Slingerland van Flying Eagle oog voor organiseren, hadden zoiets: “Dit moeten we nog een keer organiseren op deze locatie, maar dan met meer publiek erbij”. Zo is dit Flying Eagle Concert Exclusief ontstaan voor zaterdagavond 25 juni 2022.

Ook het programma bevat weer mooie klassieke werken van verschillende componisten.

Het programma begint met een Prelude in g moll, BWV 535a van J.S. Bach. Er staan ook mooie werken op het programma van Rameau, Sibelius en Rachmaninov. Het zal weer muzikaal genieten worden tijdens dit concert. 

Vooraf zal pianist Jaap Eilander een korte toelichting geven op het programma.

Aanvang van het concert is 20.00 uur en de deuren gaan 19.15 uur open. Vooraf is er gelegenheid om koffie, thee of fris te drinken.

Toegang voor dit concert is € 16,50 en kinderen tot en met 12 jaar € 8,50 per persoon via online verkoop. Kaarten bestellen en reserveren kan via www.flyingeagle.nl/bestel-tickets/

De Bergsingelkerk is goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer.

Meer informatie over pianist Jaap Eilander kunt u in zijn biografie lezen via www.jaapeilander.nl

Locatie