Liz Laarman / Wat de b(r)oer niet kent
Liz Laarman / Wat de b(r)oer niet kent

Liz Laarman / Wat de b(r)oer niet kent

donderdag 23 juni 2022 19:30 t/m donderdag 14 juli 21:30

Drie broers en één zus nemen je mee in een verfrissende en muzikale voorstelling.

Het gezelschap Wat de b(roer) niet kent is terug met een nieuwe voorstelling. In TAPE nemen drie broers en één zus je mee in een voorstelling vol verhalen. Na het succes van hun eerdere voorstellingen zijn ze niet meer uit het theater weg te slaan.. of toch wel? Wat geld wel niet kapot kan maken...

Over het gezelschapLiz Laarman deed in 2021 mee aan het Teasers traject bij Lab-Z van Theater Zuidplein. Zij maakte hier, samen met haar drie broers, de eerste, korte versie van Over Wat de b(r)oer niet kent.. TAPE is hun tweede voorstelling die ze ontwikkelen als onderdeel van Lab-Z van Theater Zuidplein.

Do 23 jun, Vr 24 jun, Wo 13 jul & Do 14 jul | 19:30 | Theater Zuidplein | Liz Laarman / Wat de b(r)oer niet kent | TAPE |  € 10,00 | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

Locatie

  • Theater Zuidplein

    Gooilandsingel 95
    3083dp Charlois