inJazz 2022 (gratis toegang!)
inJazz 2022 (gratis toegang!)

inJazz 2022 (gratis toegang!)

donderdag 23 juni 2022 18:30 t/m 23:00

inJazz is ieder jaar de aftrap van North Sea Round Town. inJazz is een gratis toegankelijk showcase festival voor jazz en jazz gerelateerde genres. Op inJazz kan je bekende namen spotten, maar zeker ook nieuwe talenten ontdekken, die je in de toekomst op grotere podia terug zal zien.

De Rotterdamse festivalavond van inJazz vindt dit jaar plaats op donderdag 23 juni. Vanaf 18:30 uur zijn de eerste acts al te zien. De podia dit jaar zijn: Theater Walhalla, Kantine Walhalla en de Conny Janssen Danst Studio’s.

Op die podia vind je de volgende acts: Artvark, Celano/Badenhorst/Baggiani feat. Wolfert Brederode, Dishwasher_, Ildo Nandja Trio, kotokid, Matthijs Geerts Group, Mo van der Does Motet, Nefetiti Quartet, Perselí, Pietre, Sanne Sanne, Suzan Veneman Sextet

Meer informatie: www.injazz.nl

Locatie

  • Kantina Walhalla

    Veerlaan 11 11
    3072anrotterdam Rotterdam