Zondag 19 juni: StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven
Zondag 19 juni: StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven Foto: StoryTrail.nl

Zondag 19 juni: StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven

zondag 19 juni 2022 14:00 tot 15:30

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven. Op zondagmiddag 19 juni neemt verteller Hildebrand je mee op een avontuurlijke tocht vol sagen en legenden.  

 

Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend stadsverhaal. Je bewondert het geboortehuis van kaperkapitein Piet Heyn. Je beleeft hoe hij verzeild raakte op een Spaanse galei – en hoe hij daar weer vanaf kwam. Je maakt kennis met de ambitieuze Stadskastelein. Je komt er achter hoe je haring klaar moet maken. En je ontdekt hoe eeuwen geleden de eerste papegaai zijn intrede deed in de stad. 

Hildebrand brengt het verhaal van Delfshaven met vaart, humor en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis tijdens een wandelende vertelvoorstelling die je niet snel meer vergeet. 

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 19 juni 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337WHL en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Locatie