Zondag 29 mei: StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven
Zondag 29 mei: StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven Foto: StoryTrail.nl

Zondag 29 mei: StoryTrail Theaterwandeling Historisch Delfshaven

zondag 29 mei 2022 14:00 t/m 15:30

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Delfshaven. Op zondag 29 mei neemt verteller Hildebrand van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden.    

 

Dwalend door eeuwenoude straatjes van laat Hildebrand je kennismaken met de geschiedenis van dit unieke stukje Rotterdam. Je gaat op stap met oersterke zakkendragers. Je beleeft hachelijke avonturen met kapers en piraten. Je ontdekt de geheime kracht van levertraan en knekelolie. En je bewondert de gouden haring die Delfshaven rijk maakte. Op elke straathoek tovert Hildebrand weer een nieuw sterk verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Historisch Delfshaven tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.    

De StoryTrail stadswandeling Historisch Delfshaven begint op zondag 29 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-delfshaven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337WHL en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Locatie

  • Historisch Delfshaven

    Aelbrechtskolk 12 12
    3024re Rotterdam