Concert Rangel Silaev en Young Talent Orchestra
Concert Rangel Silaev en Young Talent Orchestra

Concert Rangel Silaev en Young Talent Orchestra

zaterdag 28 mei 2022 16:00 t/m 17:30

Jonge muzikale talenten gaan je verrassen op deze zaterdagmiddag in Citykerk Het Steiger. De 21-jarige pianist, componist en producer Rangel Silaev begon al met piano spelen toen hij vijf jaar was. Hij zal je samen met het Young Talent Orchestra van het Rotterdams Hellendaal Instituut meenemen in een rijk muzikaal programma. 

Na afloop is er tijdens een borrel de gelegenheid om na te praten. Ook kun je de tentoonstelling ‘De Kerk van Morgen’ met Steigerverhalen bezichtigen en genieten van de bijzondere architectuur van het kerkgebouw.

Wanneer | Zaterdag 28 mei 2022 van 16.00-17.30 uur (deur open vanaf 15.30 uur).

Locatie | Citykerk Het Steiger, Hang 18, 3011 GG Rotterdam.

Kosten | Gratis

Aanmelden: | Niet nodig 

Meer weten? | www.heiligehuisjesrotterdam.nl/citykerksteiger

Locatie