Deense speelfilm Riders of Justice
Deense speelfilm Riders of Justice September Film

Deense speelfilm Riders of Justice

vrijdag 20 mei 2022 19:30 t/m 21:30

Beroepsmilitair Markus (Mads Mikkelsen van o.a. moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen. Zijn vrouw blijkt namelijk om het leven gekomen bij een tragisch treinongeluk.

Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto. Hij heeft het treinongeluk overleefd en heeft samen met zijn excentrieke collega Lennart en hun nog zonderlinger maat Emmenthaler geconcludeerd dat de trein niet zomaar is verongelukt. Ze besluiten verder op onderzoek uit te gaan en ook voor Markus wordt duidelijk dat er sprake is geweest van een aanslag. De mannen ontpoppen zich tot engelen der wrake en de missie leidt tot resultaten. Al zijn het misschien niet de gewenste..

Het loopt uit op een briljant gespeelde absurdistische wraakkomedie, vol onverwachte wendingen. Echt een genot om naar te kijken. 

Locatie

  • Podium Islemunda

    Herenwaard 17
    3078ak Rotterdam