Art in Action Entrepot

donderdag 19 mei 2022 10:00 t/m zondag 22 mei 19:00

KunstSalon Rotterdam organiseert, voor alweer de derde keer, een expositie in het Entrepotgebouw “De Vijf Werelddelen”. Het Entrepotgebouw ligt aan de kade van de Entrepothaven op de Kop van Zuid. Een kade waar het heerlijk toeven is langs het water en waar je kunt genieten van een drankje / hapje op één van de vele terrasjes.

De groepsexpositie is in het midden van het gebouw, in een grote, industriële en ruwe ruimte waar je de oude sfeer van het pakhuis nog kunt ervaren. Naast de expositie met een diversiteit aan kunstwerken vind je ook een aantal kunstenaars aan het werk. Deze kunstenaars laten je zien hoe zij kunst maken. De vernissage is op 18 mei om 19.00 uur en met het openingswoord door Mattie Valk (DJ Q-Music) en Joris Lutz (Rotterdamse acteur, zanger en tekstschrijver).

Locatie