Familiefilm Dolittle in Islemunda
Familiefilm Dolittle in Islemunda UIP Films

Familiefilm Dolittle in Islemunda

woensdag 18 mei 2022 14:30 t/m 16:00

Wat een heerlijke familiefilm. Een heel leuk verhaal, met humor. De digitale dieren zijn zeer mooi gemaakt. Een echte gezinsfilm, voor jong en oud. Met uitzonderlijke mooi gemaakte special effects.

De excentrieke Dr. John Dolittle (Robert Downey jr.) leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland. Tijdens deze reis beleeft hij samen met zijn bijzondere dierenvrienden gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en hij nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Op deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling (Harry Collett, Dunkirk) en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla (Rami Malek, Bohemian Rhapsody), een enthousiaste maar onnozele eend (Octavia Spencer, Hidden Figures), een vreemde struisvogel (Kumail Nanjiani, The Big Sick) die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer (John Cena, Bumblebee), 

en een eigenwijze papegaai (Emma Thompson, Last Christmas).

Locatie

  • Podium Islemunda

    Herenwaard 17
    3078ak Rotterdam