Ga voetballen als Oranje!
Ga voetballen als Oranje! foto: Neptunus-Schiebroek

Ga voetballen als Oranje!

zondag 15 mei 2022 10:30 t/m 13:00

Voetbalvereniging Neptunus-Schiebroek organiseert, na het grote succes van vorig jaar, voor de tweede keer een Oranjefestival. Het festival is bedoeld voor alle kinderen uit Schiebroek en Hillegersberg in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar. De kinderen worden in groepjes gedeeld en gaan gedurende de ochtend langs 6 verschillende leuke voetbal activiteiten. Aan het einde van de ochtend wacht natuurlijk een beloning voor een goede inzet! Ouders zijn van harte welkom om onder het genot van een bak verse koffie hun kroost aan te moedigen vanaf ons heerlijke terras. 

Locatie

  • Voetbalvereniging Neptunus-Schiebroek

    Hazelaarweg 40
    3053pm Rotterdam