Boekenmarkt Caeciliakerk
Boekenmarkt Caeciliakerk

Boekenmarkt Caeciliakerk

zaterdag 16 april 2022 10:00 tot 15:00

Boekenmarkt Caeciliakerk.

Komende zaterdag 16 april, Paaszaterdag, is het weer de 3e zaterdag van de maand en staan vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur weer de deuren van de St. Caeciliakerk open voor bezoekers van de boekenmarkt. Een ieder is van harte welkom!

Wederom de gelegenheid om te snuffelen tussen vele honderden boeken die afgelopen tijd. zijn binnengekomen. Een uitgebreid assortiment aan lees- en themaboeken, voor ieder wat wils. 

Er ligt niet alleen literatuur maar er zijn ook thrillers, streekromans, chicklits, historische en oorlogsromans, detectives, spannende boeken en Engelstalige leesboeken te vinden. Verder ligt er een groot aantal kinderboeken (alle leeftijdsgroepen) en is er een assortiment strips. 

In het kader van de Boekenweek 2022 staat er op de boekenmarkt een uitgebreide collectie Boekenweekgeschenken uit voorgaande jaren. Een mooie gelegenheid om uw collectie verder aan te vullen of om te beginnen met het opbouwen van een verzameling.

Naast leesboeken liggen er veel thema en informatieve boeken. Niet alleen de “alledaagse” boeken over tuinieren, diverse hobby’s, planten en dieren, natuur, reizen en vakantiebestemmingen, huisdieren, koken, kunst, historie en geschiedenis, enz. enz., maar ook veel bijzondere themaboeken. Wat te denken van de boeken over de Limburgse mijnindustrie en de Inca’s uit Peru, om een paar onderwerpen te noemen. 

Bent u op zoek naar bladmuziek voor piano, op de boekenmarkt van a.s. zaterdag, treft u het nodige aan, bij hoge uitzondering. 

Elke maand liggen op de boekenmarkt in de Caeciliakerk nieuwe boeken en tijdschriften, het is dus de moeite waard om weer te komen kijken.

U vindt de St. Caeciliakerk aan de Zocherstraat 90 te Rotterdam (in Het Lage Land - Alexanderpolder).

Locatie