Afbeelding
Bibliotheek Rotterdam

Presentatie Erfgoedcollecties

vrijdag 9 december 2022 11:00 t/m 12:00

Zin in zo maar iets moois of benieuwd naar een interessant verhaal? Bibliotheek Rotterdam heeft naast moderne media ook veel oude boeken in huis. Deze erfgoedcollecties bewaren ze in een speciaal depot in de Centrale Bibliotheek. De bekendste erfgoedcollectie is de Erasmuscollectie. De Erasmuscollectie is de grootste verzameling oude boeken van en over Erasmus ter wereld! 

Die collectie bevat ook vier handgeschreven brieven van Erasmus zelf. Wil je meer weten? Conservator John Tholen geeft vrijdag 9 december van 11:00 tot 12:00 uur een presentatie om over onze erfgoedcollecties te vertellen. 

VRIJ 9 december | Bibliotheek IJsselmonde/Podium Islemunda | Gratis toegang; aanmelden is niet nodig

Locatie