Afbeelding
Lab-Z

De radicalisering van een glazenwasser

vrijdag 9 december 2022 20:00 tot 21:30

Hoe sterk is je vriendschap? De lockdowns tijdens corona waren een pittige test. Want wat doe je als je vriend steeds extremer wordt in zijn politieke opvattingen?

Tijdens de verschillende lockdowns in de coronaperiode gaat een acteur aan het werk in het glazenwassersbedrijf van een goede vriend. Tijdens het werk kijken ze vanaf grote hoogte uit over de stad en de mensen op straat. Samen reflecteren ze op de samenleving. Meningen en gedachten verschillen steeds meer en de vriendschap komt hierdoor behoorlijk onder druk te staan. Kom kijken naar deze onbeleefde, herkenbare en hilarische voorstelling waarbij iedereen zich beledigd kan voelen. Aan welke kant je ook staat. 

Vrijdag 9 december | 20.00 uur | Amro Kasr | Meer informatie en kaarten via
www.theaterzuidplein.nl

Locatie