Nile + Krisiun + In Element + Wrath Of The Nebula - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online

Nile + Krisiun + In Element + Wrath Of The Nebula

donderdag 8 december 2022 18:00 tot 0:00

Als Nile in de late jaren 90 debuteert met “Amongst the Catacombs of Nephren-Ka” laten ze een verpletterende indruk achter. De combinatie van technisch onderlegde death metal met oud-Egyptische thematiek valt op. Intussen staan er 9 full-length albums achter hun naam. Met oprichter en frontman Karl Sanders aan het roer komt Nile voor de 6e keer naar Baroeg. Wij kunnen vertellen dat het de moeite waard is om te gaan bekijken, zeker met een drumbeest als George Kollias achter de kit.

Met Krisiun hebben we natuurlijk ook geen onbekende op de planken staan. De drie Braziliaanse broers behoren tot de hardst werkende death metalbands en zijn dan ook regelmatig in deze contreien te zien. Daar is helemaal niks mis mee, want het trio zet altijd een goede show neer met hun verpletterende death metal.

In Element zal voor velen een onbekende naam zijn. Daar gaat deze Argentijnse band dan verandering in brengen. Ze hebben vier albums op hun naam staan en qua stijl moet je denken aan een mix van melodieuze death metal en metalcore.

Ook Wrath Of The Nebula is nog niet zo bekend. Bij deze Franse band is de reden helder; ze bestaan nog niet zo lang. In februari van 2022 verschijnt het eerste album waarop het viertal progressieve death metal laat horen. Fans van muziek met en technisch en symfonisch karakter moeten dus op tijd voor het podium staan.

Locatie