Afbeelding
X

Storytelling Festival Rotterdam | Het Verre Woord

zaterdag 3 december 2022 20:00 tot 21:30

Sahand Sahebdivani is de zoon van een Iraanse revolutionair en blaast leven in zijn oude verhalen van verzet en vlucht. Verhalen die door de recente gebeurtenissen in Iran helaas weer helemaal relevant zijn. Een unieke vertelvoorstelling die eerder al mooie reacties ontving na de première op Oerol. 

Over Sahand Sahebdivani
Sahand Sahebdivani (1980) is co-directeur van the Amsterdam Storytelling Festival en de bekendste verteller van Nederland. In 2004 richtte hij de Mezrab op dat sindsdien is uitgegroeid tot één van de belangrijkste vertelcafé’s ter wereld. Sahand kwam op driejarige leeftijd als vluchteling van de oorlog tussen Iran en Irak in Nederland aan. De ervaringen van hem en zijn familie vormen de basis van het grootste deel van zijn werk.


Storytelling Festival Rotterdam
Deze voorstelling is onderdeel van Storytelling Festival Rotterdam. Dit jaar maakt The Amsterdam Storytelling Festival voor de derde keer een uitstapje naar Rotterdam. Het festival bestaat al meer dan 10 jaar en geeft (inter)nationale topvertellers een podium. Op deze manier levert het een bijdrage aan de ontwikkeling van vertelkunst in Nederland.

Locatie