Storytelling Festival Rotterdam | Contra Corrente - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
Florian Braakman

Storytelling Festival Rotterdam | Contra Corrente

zaterdag 3 december 2022 15:30 tot 17:30

Drie generaties van de familie Monteiro komen bij elkaar om een verjaardag te vieren. Moeder, kinderen en kleinkinderen. Maar wat begint als een gezellig samenzijn, mondt al snel uit in een klein drama waarbij de verwijten over en weer vliegen. De onderlinge verhoudingen worden bovendien helemaal op scherp gezet, wanneer blijkt dat de hoogbejaarde moeder ook nog eens wil remigreren naar Kaapverdië. 


Storytelling Festival Rotterdam
Deze voorstelling is onderdeel van Storytelling Festival Rotterdam. Dit jaar maakt The Amsterdam Storytelling Festival voor de derde keer een uitstapje naar Rotterdam. Het festival bestaat al meer dan 10 jaar en geeft (inter)nationale topvertellers een podium. Op deze manier levert het een bijdrage aan de ontwikkeling van vertelkunst in Nederland.

Locatie