Optreden Open Studio
Optreden Open Studio Productiehuis Cruz

Open Podium Vlaardingen

vrijdag 16 december 2022 19:00 t/m 21:00

We hebben weer een muzikaal spektakel vanuit Open Studio Vlaardingen!

Op vrijdag 16 december 2022 vanaf 19:00 uur bent u welkom om te genieten van dit concert met pop en rockmuziek. Na een jaar stilgezeten te hebben, kunnen talentvolle muzikanten en vocalisten eindelijk het podium betreden en stralen als sterren. Deze talenten hebben wekelijks onder begeleiding van coaches en eigen creativiteit toegewerkt naar dit moment.

Met optredens van:XLG (Brian, Jarno, Tjeerd, Robin, Simon & Tim), Nancy van Heck, Anna Marin, Thomas Middel, Mary-Lou de Mooij, Sanne Boot, Tygo de Klerck, Willem & Karel van Toledo, Lucaan, Kay, Willem, Silvester, Sara, Alexandra Maksimova, Paula Corosanu, Crackeling Leaves (SummerJay, Jasmijn, Lune, Marijn & Alejandro), Lucas de Jong, Tristan Wilschut, Isle van Leeuwen, Reyhannur Tomruk, Belal Ameli, Vivianne Cruz Calvo & Joep Kuijpers

Kortom optredens van jeugd, jongeren en jongvolwassenen uit Vlaardingen en omgeving!

Inloop: 19.00 uur

Entree: € 4,- per persoon

Presentatie: Alisha Davis

Locatie: Kade 40, Westerhavenkade 40,  3131 AE Vlaardingen

Bereikbaarheid:

Openbaar vervoerKADE40 is bereikbaar per metro en bus.AutoDe parkeergarage Parking Centrum/Stadhuis, bereikbaar vanaf de Burgemeester Pruissingel via de Maassluisedijk, ligt op loopafstand. Er is beperkte parkeermogelijkheid in de omgeving.

Ondersteund door onze coaches: Donnie DuVall, Lex Schouten, Megan Davis, Joep Kuijpers

Productie: Ismael Vieïra Goncalves

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Vlaardingen En Fonds Schiedam Vlaardingen E.o.& wordt georganiseerd in samenwerking met Kade40.

Locatie