Afbeelding
SKVR

Kerst Open Podium SKVR Ringdijk

vrijdag 16 december 2022 16:00 tot 20:00

Kom in de muzikale kerstsfeer tijdens het Kerst Open Podium op de Ringdijk. We zetten onze traditie voort. Van 16:00 uur tot 20:00 uur staat onze deur weer wagenwijd open. Iedereen is van harte welkom tijdens de muzikale presentatie in gezellige kerstsfeer. Luister onder het genot van een heerlijke warme choco naar diverse koren, blaas, strijk, snaar en pianoklanken. Bekijk en bewonder de kunstexpositie van de kinderen van de kinderkunstklas. En als klap op de vuurpijl staat het Popkoor op de planken. Swing en zing mee met kerst-klassiekers. Een goed kersthumeur gegarandeerd!


Lees meer over de workshops op de website van SKVR

skvr.nl/kerstringdijk

Wanneer: 16 december
Waar: SKVR Ringdijk, Ringdijk 50 Rotterdam
kosten: Gratis

Locatie