VvE Netwerkbijeenkomst verduurzaming en welstand - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
VvE Netwerk Rotterdam

VvE Netwerkbijeenkomst verduurzaming en welstand

dinsdag 29 november 2022 19:30 tot 22:00

Verduurzamingsmaatregelen, zoals nieuwe kozijnen, kunnen gevolgen hebben voor het uiterlijk van een VvE. Wanneer moet je als VvE een Omgevingsvergunning aanvragen? en wanneer heb je te maken met de welstandscommissie? En wat kan je als je VvE beschermd stadsgezicht is of zelfs een monument? Op de bijeenkomst op 29 november 2022 gaan we daar op in. Hiervoor hebben we een aantal sprekers uitgenodigd. Toegezegd hebben inmiddels de secretaris van de commissie welstand en een architect met veel ervaring met verduurzamen van monumenten. Waarschijnlijk zal ook de gemeente Rotterdam, afdeling verduurzaming, deelnemen. Een preciezer programma volgt nog (zie hiervoor onze website: https://www.vvenetwerkrotterdam.nl/vve-netwerkbijeenkomst-verduurzaming-en-welstand-29-november-2022/). 

De bijeenkomst is voor actieve leden van VvE’s. Wil je aanwezig zijn? Meldt je dan aan: info@vvenetwerkrotterdam.nl.

Locatie