Afbeelding
M. Qualm

gezellige wintermarkt met muziek en hapjes en leuke spulletjes

zondag 27 november 2022 12:00 t/m 17:00

Hallo allemaal, Wij organiseren een wintermarkt waarbij de gehele opbrengst naar Stichting Jarige Job gaat. Wij zijn studenten van de Hogeschool Rotterdam en volgen de opleiding Crossmediale communicatie, het organiseren van dit event is een onderdeel van onze opleiding. We hebben dit event Winter memories genoemd. 

Wij verkopen o.a. kerstartikelen, kinderartikelen, winterkleding, hobbyartikelen, woonaccessoires etc. een loting met toffe prijzen, lekkere hapjes en drankjes met gezellige muziek.

De wintermarkt wordt gehouden op zondag 27 november bij Speeltuin Meeuwenplaat Barbeelsingel 55 in Hoogvliet van 12:00 tot 17:00 uur en de entree is gratis. Kunt u niet bij de wintermarkt aanwezig zijn maar wilt u toch een bijdrage doen aan Stichting Jarige Job? U kunt doneren via de QR code op de folder of stuur even een berichtje. Alvast heel erg bedankt en tot ziens op ons event.

Locatie