Demilich + Concrete Winds - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online

Demilich + Concrete Winds

woensdag 16 november 2022 19:00 tot 0:00

Als je het over Death Metal hebt, kun je de Finse bands niet overslaan. En Demilich al helemaal niet. Hun invloed is vandaag de dag nog merkbaar. Met een overweldigende sound en technische vaardigheid brengen ze hun imposante muziek. Het album “Nespithe” uit 1993 staat nog als een huis en is een regelrechte klassieker te noemen.

Uit de as van Vorum herrijst Concrete Winds. Deze Finse band heeft intussen twee albums op hun naam staan. Daarover kunnen we zeggen dat het extreem en barbaars is. Alsof je een death metalversie van Sadistik Exekution hoort. De liefhebber van echte underground death metal staat op deze woensdagavond tegen het Baroegpodium geplakt.

Locatie