Stichting iQ+ breidt feestelijk uit naar regio Rotterdam
Stichting iQ+ breidt feestelijk uit naar regio Rotterdam stichting iQ+

Stichting iQ+ breidt feestelijk uit naar regio Rotterdam

zaterdag 8 oktober 2022 12:30 t/m 15:15

Stichting iQ+ zet zich in voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders in hun zoektocht naar passende begeleiding, activiteiten en ontmoetingen met ontwikkelingsgelijken. Stichting iQ+ wil hiermee graag een bijdrage leveren aan het tot bloei laten komen van talenten van (hoog)begaafde kinderen. Zij doen dit door ouders, kinderen, professionals, scholen, kinderopvang, overheid en andere organisaties met elkaar in contact te brengen en activiteiten te organiseren.

Gestart in het Westland, maar ook actief in andere regio’s en vanaf nu ook in regio Rotterdam. 

De start van het meedoen van regio Rotterdam wordt gevierd met een feestelijke Kick-off op zaterdagmiddag 8 oktober.

Tijdens de kick-off kan er kennis worden gemaakt met de gezichten van iQ+ Rotterdam en zijn er verschillende activiteiten. Er is een informatiemarkt met professionals uit de regio waarmee ouders kennis en ervaringen kunnen delen. Ook worden er een aantal interessante workshops voor volwassenen en kinderen gegeven om kennis te maken met stichting iQ+ en haar activiteiten. 

De Kick-off is voor ouders en kinderen, maar zeker ook voor leerkrachten, medewerkers uit de kinderopvang, ambtenaren, jeugdgezondheidszorg-medewerkers en andere professionals: kortom iedereen die om het hoogbegaafde kind heen staat en kan ondersteunen.

De activiteiten vinden plaats op zaterdag 8 oktober van 12.30 – 15.15 uur in Bibliotheek Ommoord (Briandplaats 21 3068 JJ In Rotterdam)

Meer informatie over het programma van de middag en komende activiteiten is te vinden op de Facebookpagina van stichting  iQ+ https://www.facebook.com/hoogbegaafdopgroeien/. Hier vind u ook de aanmeldlink voor de workshops.