Jaarcursus Gitaar voor Kinderen - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Jaarcursus Gitaar voor Kinderen
Jaarcursus Gitaar voor Kinderen De Gitaaracademie

Jaarcursus Gitaar voor Kinderen

woensdag 5 oktober 2022 15:00 tot 15:50

Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar biedt de Gitaaracademie deze leuke groepscursus gitaar voor kinderen aan. Wat leren de kinderen? Goed gitaarspelen, akkoordenspel, notenschrift en goede techniek, houding en samenspel. En dit allemaal met het plezier van samen muziek maken! De cursus bestaat uit 30 lessen en kost 525 euro (gespreide betaling in drie delen is mogelijk). Locatie: Talmastraat 90b, Rotterdam Bergpolder. Goed bereikbaar vanaf metrostation Blijdorp of via tram 25, halte Schiekade. Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.degitaaracademie.nl. Geef je snel op, want vol is vol!    

Locatie