Animatiefilm Knor + kinderboerderij de Kooi
Animatiefilm Knor + kinderboerderij de Kooi Gusto Film

Animatiefilm Knor + kinderboerderij de Kooi

woensdag 5 oktober 2022 13:30 t/m 15:40

In het kader van Werelddierendag vertoond Cinema Islemunda, in samenwerking met kinderboerderij De Kooi, de prachtige Nederlandse animatiefilm KNOR.Voor de filmvoorstelling verzorgt kinderboerderij De Kooi, leuke activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen! 

Vanaf 13:30 uur gaan de kinderen, samen met hun ouders, het volgende doen:

een varkensmasker maken

een varkensmobile maken

een speurkaart over varkens

Taal: Nederlands, kijkwijzer: 6+

De Nederlandse stop-motionfilm Knor van Mascha Halberstad verovert de wereld.Knor, gebaseerd op De wraak van Knor van kinderboekenschrijver Tosca Menten, vertelt een verhaal met Roald Dahl-achtige trekjes. Aanstekelijke komedie zonder leeftijdsgrenzen.Knor vertelt het verhaal van een schattig biggetje dat een thuis vindt bij Babs, die hem van opa cadeau krijgt voor haar verjaardag. We maken heel wat mee met Babs en Knor.Knor is, kortom, een film om te knuffelen.

Locatie