Ondernemersevent over “The War on Talent” op donderdag 13 oktober - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
De Rotterdamse Stadsondernemer #13: The War on Talent
De Rotterdamse Stadsondernemer #13: The War on Talent Destadsondernemer

Ondernemersevent over “The War on Talent” op donderdag 13 oktober

donderdag 13 oktober 2022 13:30 tot 17:00

Steeds meer ondernemers hebben er last van: de krapte op de arbeidsmarkt. In bijna elke branche is er inmiddels een tekort aan mensen. 

Op donderdagmiddag 13 oktober vindt de 13e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer plaats in Bibliotheek Zuidplein. Met als onderwerp: The War on Talent, personeel vinden en binden.

Hoe vind je in deze krappe arbeidsmarkt nieuwe talenten om de groei van je bedrijf te realiseren? En misschien nog wel belangrijker: Hoe houd je deze talenten?

We hebben weer vier succesvolle en inspirerende Rotterdamse ondernemers uitgenodigd:

- Tara Boxman van Miss Business

- Rodney van den Hengel van Heilige Boontjes

- Lisa Marink van Link2Match

- Kadir Kilic van Adsionn Media

Zij delen hun ervaringen, tips en fuck-ups. Ga het gesprek aan met andere ondernemers, laat je inspireren en leer nieuwe manieren om personeel te vinden en te binden. Wil je de middag nog bijwonen? Schrijf je gratis in via Eventbrite: www.eventbrite.nl/e/410646754497/?discount=Relatie 

ps. De Stadsondernemer is het groei en innovatie platform voor en door Rotterdamse groei-ondernemers. De Stadsondernemer wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer: Rabobank, Gemeente Rotterdam, Ondernemen 010 en Bibliotheek Rotterdam.

Locatie