Integrity + Eyes Of A Dreamer - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online

Integrity + Eyes Of A Dreamer

woensdag 12 oktober 2022 19:00 tot 0:00

Integrity stak met debuutalbum ‘Those Who Fear Tomorrow’ gelijk ver boven het maaiveld uit in 1991. Nooit eerder was metallic hardcore zo smerig sinister, mede dankzij de bulderstrot van oprichter Dwid Hellion. In de dertig jaar daarna is de band zichzelf opnieuw blijven uitvinden, bijvoorbeeld door het toch al zware stijlpakket uit te bouwen met black metal, doom en punk. Maar zelfs als ze traditionele metal kruisen met crust, klinkt het onomstotelijk als het almachtige Integrity.

Het zou ons niet verbazen als Eyes Of A Dreamer zich heeft vernoemd naar het liedje van Charles Manson. De noise van deze Integrity-merchmerchant kan namelijk behoorlijk maniakaal overkomen. Op verzoek van de hoofdact zal hij je zintuigen teisteren. Soundscapes worden hellscapes; twintig minuten Helter Skelter.

Locatie