BOEKENBEURS - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Gezellig zoeken naar het boek dat u nog niet heeft.
Gezellig zoeken naar het boek dat u nog niet heeft. Archief Ons Rotterdam

BOEKENBEURS

zaterdag 1 oktober 2022 10:00 tot 13:00

STICHTING ONS ROTTERDAM organiseert een boekenbeurs op elke 1e zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur in haar onderkomen aan de Kerkwervesingel. Bij deze gelegenheid kunt u voor een zacht prijsje   populair historische boeken over Rotterdam kopen. Tevens zijn we in het bezit van honderden oude prentbriefkaarten, waarmee u uw verzameling kunt aanvullen. Voor de liefhebbers zijn ook oudere uitgaven van ons tijdschrift te koop. U bent van harte welkom op de Kerkwervesingel 53, Rotterdam-Pendrecht. Voor informatie e-mail: boeken@onsrotterdam.nl en/of tel: 010-4804513 maandag t/m vrijdag van 13.00-16.00. Website: www.onsrotterdam.nl Vanzelfsprekend hanteren wij de op dat moment geldende corona-maatregelen.

Locatie